Vilka är vi?

Rextil är ett kreativt bolag och finns till för företag som skall flytta eller som vill göra om sin textila inredning på ett cirkulärt och ekonomiskt fördelaktigt vis. Med stor erfarenhet av att arbeta efter varje projekts unika möjligheter och önskemål är vi det säkra valet för er som vill kombinera en stilfull inredning med miljötänk.

Bri Hansson

Grundare Rextil Interiör

Vi levererar primärt gardiner men erbjuder även flera andra textila inredningslösningar så som kuddar, akustikmaterial, återbrukade mattor och textilplattor. Allt genom vårt cirkulära lager eller via olika samarbetspartners.

För att se vad vi har hemma på lagret se produktkatalogen.

Har ni ett textilt projekt som ni skulle vilja lösa med cirkulära tyger men är osäker på om det går? Skicka en förfrågan så tittar vi på det tillsammans.

Hur får vi tag på textilier?

Genom våra många samarbetspartners inom flytt- och inredningsbranschen tar vi hand om tyger som annars skulle kasseras när företag flyttar. Hos oss får de nytt liv och anpassas in i nya inredningsprojekt.

Vi är alltid intresserade av nya samarbeten för att hitta textilier att återbruka. Hör gärna av er om ni har, eller vet om, textilier som inte används.

Har ni ett textilt projekt som ni skulle vilja lösa med cirkulära tyger? Skicka en förfrågan så tittar vi på det tillsammans.

Bri Hansson

Grundare Rextil Interiör